Når i livet passer det?

Ja når er egentlig den beste tid for å ta familiefotograferinger? Og jeg snakke ikke om årstid eller tid på dagen, nei når i livet?

DSC_5177.jpg

Jeg har maaaaange familiefotograferinger i forbindelsen med ettårs fotograferingen. Og det er en gullen anledning. Så tommel opp for det.

MEN, det jeg også anbefale “mine” familier er, å kommer tilbake når denne ettåringen eller det minste barnet i familien er mellom to og tre år gammel. Da har du barn som tåler litt mer, er mer tålmodig, kan snakke til å hun eller han forstår hva man mene. Man kan “tulle” i mye større grad med en tre åring enn med en ettåring. I tillegg har en treåring en sterkere personlighet en enn ettåring.

Så du trenger ikke vente til ettåringen er en konfirmant, kom før det til meg å ta familiebilder. Så har du en stor variasjon i familiebildene dine, ettåringen, treåringen og konfirmanten😉.

Og hva med voksne barn? Galla må eg bare sei, det er jo så fint å ta bilder av en voksen familie, her må man i hvertfall ikke “deale” med sutring, trass, eller tenåringshumør….eller????😂

Annett Rek